Over La Cabane Loulou

 

Gelegen in het rustige, groene Drongen en uitgerust met de meest innovatieve producten voor huidverzorging, biedt La Cabane Loulou je het beste advies voor huidverjonging en huidverbetering.

La Cabane Loulou

 

Heiebreestraat 87

9031 Luchteren (Drongen)

 

T: 04 76 41 10 41

E: info@lacabaneloulou.be

Sauna-arrangementen

 

Heiebreestraat 87

9031 Luchteren (Drongen)

 

Enkel op afspraak op het nummer 04 76 41 10 41 of via mail info@lacabaneloulou.be

Persoonlijk advies

 

Last van acné of een ouder wordende huid? La Cabane Loulou biedt u een persoonlijk en eerlijk advies. Met behulp van onze innovatieve Dermalux LED Fototherapie kunnen wij uw huid verjongen, herstellen en revitaliseren. Het is een niet-invasieve behandeling dat zeer effectief is voor een groot aantal huidproblemen, onder andere veroudering, acné en gevoelige huid condities, zoals rosacea, eczeem en psoriasis.

 

Voor een stralende, gezonde en mooie huid bent u bij ons op de juiste plaats!

Contacteer ons

Drongen

 

La Cabane Loulou is het nieuwe instituut voor huidverbetering en huidverjonging in het groene Drongen. Je wordt verwend in een prachtig interieur waar verzorging en hygiène centraal staan. La Cabane Loulou is gelegen op 10min van het centrum van Gent en biedt voldoende parkeergelegenheid aan.

 

Wens je vlug even binnen te springen voor een beautybehandeling? Of wil je uitgebreid genieten van een relaxerende massage? La Cabane Loulou biedt jou een uitgebreid aanbod van beautybehandelingen, huidverbeteringen en lichaamsverzorgingen.

Contacteer ons

La Cabane Loulou - Heiebreestraat 87, 9031 Luchteren (Drongen) - 04 76 41 10 41 - info@lacabaneloulou.be

Enkel op afspraak