Onze lichaamsverzorgingen

 

We kennen het allemaal wel, weinig tijd, haasten om op tijd op je werk te zijn, kinderen, … het is niet altijd gemakkelijk. Maar maak die tijd voor jezelf en geniet van iedere minuut.

Lichaamsverzorging

 

Bruin spuiten (gelaat, décolleté, armen) / Volledig

Relaxerende rugmassage (30 min)

Luxe rugverzorging (rug, peeling, pakking, massage) Lichaamsmassage met warme oliën (50 min)

Lichaamspeeling met massage

Afslankende pakking

Verstevigende busteverzorging

Hotstone-massage (60 min)

Hotstone-massage rug

Pedicure

 

Voetverzorging

Voetverzorging met lakken / So-Polish

So-Polish

Luxe spa-pedicure

Medische voetverzorging

Lichaamsverzorging

 

Heb je nood aan wat me-time? Of wil je even helemaal ontstressen? Bij La Cabane Loulou kan je terecht voor een relaxerende lichaamsmassage, lichaamspeeling, een afslankende pakking en hotstone-massage.

 

Daarnaast kan je je bij ons laten bruin spuiten in onze speciaal ingerichte kamer. Wil je een zomerse tint zonder de schadelijke effecten van een zonnebank te ervaren? Spring zeker eens binnen voor meer info!

Contacteer ons

Pedicure

 

Heb je last van voet- en nagelaandoeningen ? Dan kan een professionele voetverzorging wonderen doen. La Cabane Loulou geeft professioneel advies aangaande voetzorg en nagelverzorging. Bij ons kan je terecht voor een luxe spa-pedicure en een medische voetverzorging.

 

Daarnaast kan je kiezen uit een voetverzorging met het lakken van de nagels of met So-Polish. So-polish garandeert langdurig perfect gelakte nagels gedurende ten minste 14 dagen, geeft extra sterkte aan de nagel en heeft een blijvende glans. Het wordt aangebracht zoals nagellak, hardt zeer snel uit onder LED licht en wordt snel verwijderd.

Contacteer ons

La Cabane Loulou - Heiebreestraat 87, 9031 Luchteren (Drongen) - 04 76 41 10 41 - info@lacabaneloulou.be

Enkel op afspraak