Onze beautybehandelingen

 

Wat is schoonheid? Schoonheid gaat niet over iemand anders willen zijn. Schoonheid is vaak gewoon het hebben van vertrouwen om jezelf te zijn. Bij La Cabane Loulou maken we jouw schoonheid zichtbaar.

Gelaatsverzorging

 

Huidanalyse met algenmodelage Lunchverzorging

Acne behandeling

Activatorbehandeling

Luxe behandeling: verzorging op maat Oogbehandeling: contour verstevigen

Make-up

 

Dagmake-up

Feestmake-up

Verven wimpers en wenkbrauwen

Epilatie

 

Wenkbrauwen

Bovenlip of kin

Onderbenen

Volledige benen

Bikini

Oksels

Rug

Anti-aging

 

Last van de eerste tekenen van huidveroudering en wens je je huid te verjongen? La Cabane Loulou werkt met de innovatieve verzorgingsproducten van HydroPeptide en QMS Medicosmetics, dé marktleiders in anti-aging huidverzorging. Deze cosmeceuticals verbeteren de hydratatie, vermindert lijntjes en rimpels zienderogen en geeft de huid haar natuurlijk gloed terug.

 

Wil je rimpels, verkleuringen, vlekken en andere huidproblemen aanpakken? Dan is HydroPeptide en QMS Medicosmetics dé anti-aging verzorging voor jouw huid.

Contacteer ons

Huidverbetering

 

Dankzij de LED Fototherapie van Dermalux kunnen wij een groot aantal huidproblemen, onder andere veroudering, acné en gevoelige huid condities, zoals rosacea, eczeem en psoiasis behandelen. Dermalux is een pijnloze en relaxerende behandeling zonder hersteltijd.

 

Daarnaast werken we ook met de make-uplijn Mii Cosmetics. Mii vormt een ideale & huidvriendelijke aanvulling op elke huidverzorging. Het is een innovatief merk, volledig gebaseerd op mineralen, met een unieke & natuurlijke samenstelling vrij van parabenen, kunstmatige geurstoffen, vulmiddelen, schadelijke conserveermiddelen & is dierproefvrij. Bovendien biedt de volledige lijn een ultieme zonbescherming!

Contacteer ons

La Cabane Loulou - Heiebreestraat 87, 9031 Luchteren (Drongen) - 04 76 41 10 41 - info@lacabaneloulou.be

Enkel op afspraak